Showing posts with label Threatened. Show all posts
Showing posts with label Threatened. Show all posts

Honey badger

 

The Life of Animals | Honey badger | Honey badger has a body a little long, but largely penetrated and wide across the back. The skin around the neck, 6 mm (0.24 inches) to accommodate the management of other dogs. The head is small and flat, with a short muzzle. Honey badger has short legs and a strong five toes on each foot. The tail is short and covered with long hair, except as below ground. Honey badgers are the largest terrestrial mustelids in Africa. Adults, as 23-28 cm (9.1 to 11 inches) to the shoulder and 55-77 cm (22-30 inches), body length, tail adding another 12-30 cm (4.7 to 12 inches). Males weigh 9:16 kilograms (20-35 pounds) and females 5-10 kg (11-22 pounds) weighed on average.


Honey badger is a purse, anal, unusual among the mustelids, is reversible, functions together with the hyenas. The skull has little to do with the development of the European badger, and looks like a large version of the skull of the ferret. Although it feeds mainly on soft foods, honey badger, chewing teeth, often very worn. Language sharp retrograde papillae, which help it to handle solid foods. Winter coat long (40-50 mm in length, in the lower back), and consists of a sparse, coarse hair, like bristles no undercoat. On each side of the head and lower body pure black. Honey badgers cottoni subspecies are unique because they are completely in black Although usually solitary, honey badgers may hunt in pairs during the breeding season in May, little is known about the breeding habits of honey badger is known.


Honey badgers are intelligent animals and are one of the few species known to use tools. In the 1997 documentary film Earth Tiger, honey badger in India was taken by the tool, the animal rolled magazine, and it was a halcyon childhood reach to connect to the roots, which, on the roof of an underground cave. As in other mustelids are relatively large, such as the wolverine and badger badger honey are known for their fierce strength and rigidity. They do not know fear, and brutal attack almost any animal, if the flight is impossible, and even much more, apparently reflecting predators such as lions, bites, animal bites and porcupine rarely penetrate your skin.


The voice is hoarse honey badger "khrya-I-I-I" sound. During mating, the males emit a high plaintive cries of infantry Cubs through vocalization. Faced with the dogs, honey badgers, screaming like a young bear. Honey badgers are often serious predators of birds. Thanks to the strength and lightness of their skin, honey badgers are very hard to kill dogs. Since then he has been identified as the honey-badger, inflated ears. In many parts of northern India, honey badgers are reported to have lived in close proximity to human habitation, which led to many cases of attacks on birds, small animals, and sometimes children.


Besides Wolverine, honey badger is the diet for at least specialized of the weasel family. In underdeveloped regions, honey badgers, may at any time of day to hunt, although very active at night in areas with high human population. Honey badgers are known to be in pursuit of a young lion, and make them die. They eat fruits and vegetables, such as fruits, roots and tubers. You can frogs and rodents such as gerbils and ground squirrels dig them out of the cave to hunt. Honey badgers are easy to feed the turtles because of the strong jaw. They kill and eat snakes, poisonous, or even large companies such as snakes. When searching for food plants, stones and shells that tore trees.


Honey badger appears as a joke in the 1989 movie I guess Gods Must Be Crazy II. Viral video crazy Nastyass honey badger has been reached on a popular Internet meme in 2011, more than 44 million views on YouTube since May 2012. The video shows the image of the network Nat Geo Wild Coyotes fight honey badgers, invade hives, food and snakes. Video includes a comic voice "Randall", in history, vulgar, feminine, sometimes desperate and even phrases like "Honey badgers do not care!" and "Honey Badger do not give a shit! Randall later published a honey badger has no interest in the same year. Wonderful Pistachios and video links affected by the honey badger American show on the collectors and the Chipmunks. Football LSU Tigers "players Mathieu tyrant, known as" honey badger.
Find The Life of Animals

King of Herrings

 

The Life of Animals | King of Herrings | herrings or giant oarfish, a oarfish Regalecidae family, the king of the world's longest bony minagide. Most specimens are found dead or dying in the water most of the observations, were in the North Atlantic. Great Book of Animals, whose name comes from his appendages crownlike herring fishermen to the fish was thought to be the guidelines, schools would have to be seen. Long dorsal fin, red,, shell-less ribbon, and silver is.


Regalecus Glesne (Glesne) a certain word in western Norway, where the first part of the mantle of Agriculture oarfish view Ascanius Dane Glesnæs, or Glesvær is derived from a small village in 1765 and 1769. King of the world's longest bony minagide herrings. December 10, 2010, the States of Sinaloa in Mexico, the southern coast of a live specimen was found to be four meters. Taiwanese fishermen in the water, light, and felt the earthquake in Japan. Fish Earthquake: he gave a nickname.


Find The Life of Animals

Bald Eagle

  
The Life of Animals | Bald Eagle | The plumage of an adult Bald Eagle is evenly brown with a white head and tail. The tail is moderately long, slightly wedge-shaped. Males and females are identical in plumage color, but the sexual dimorphism is evident in species in which women are 25 percent larger than males. The mouthpiece is large and hook-shaped, with cerebral yellow. Immature eagles are distinct from the Golden Eagle in that the former has a more excellent head with a large beak, sharp straight wings held flat (not slightly raised) and a hit hardest, and the wing feathers that do not completely cover the legs. The Bald Eagle is sometimes considered the largest bird of prey is the case in North America (except California Condor possibly unrelated), although the species overlap in size with the races of the American Golden Eagle.

 

Females
are about 25 percent larger than males, with an average of 5.8 kg (13 lb) and against the male of average weight of 4.1 kg (9.0 lb). The eagles are larger than Alaska, where large females can weigh up to 7.5 kg (17 lb) and length 2.44 m (8.0 ft) across the wings. The call consists of weak chirping whistles, louder and more shrill from young birds than adults. The Bald Eagle prefers habitats near seacoasts, rivers, lakes, oceans and other large bodies of open water with abundant fish. The Bald Eagle requires old-growth stands and mature pine and hardwood trees for perching, roosting and nesting.


The Bald Eagle is extremely sensitive to human activity, and is most commonly found in areas free of human disturbance. It chooses sites more than 1.2 kilometers (0.75 miles) of the low density human disturbance and more than 1.8 kilometers (1.1 miles) of medium to high density human disturbance. Sometimes eagles will in large estuaries or woodlands isolated in large cities like hardtack Island in the Willamette River in Portland, Oregon or John Heinz National Wildlife Refuge at Tinicum in Philadelphia, Pennsylvania. Despite this sensitivity, a family of bald eagles moved to Harlem in New York in 2010 The Bald Eagle Natural Area covers most of North America, including the largest, Canada's all continental United States and northern Mexico. It is the only sea eagle endemic in North America.


Bald Eagles also in certain places in the winter. From November to February, two thousand birds winter in Squamish, British Columbia, halfway between Vancouver and Whistler. The birds primarily gather along the Squamish and Cheakamus Rivers, attracted by spawning salmon in the area. The bald eagle is a powerful insect, and increases the thermal convection currents. It reaches speeds of 56-70 mph (35-43 mph) when gliding and flapping, and about 48 kilometers per hour (30 mph) that fish. It is partly migratory species, depending on the location. The Bald Eagle selects migration routes which use thermal updrafts, and food sources. The bald eagle diet is opportunistic and varied, but in some areas they feed mainly on fish. Locally, eagles depend largely on carrion, especially in winter.


Mammalian prey includes rabbits, hares, raccoons, muskrats, beavers, deer and fawn. Birds occasionally be attacked in flight with prey, such as Canada geese captured and slain, while in the air. Long live prey are slightly smaller than the eagle, but predation was recorded for the animals to the size of adult swans, raccoons and young adult ungulates, which are heavier than the bald eagles. In the Chesapeake Bay, bald eagles are important enemies of raccoons. To hunt fish, easily their most important live prey, the eagle swoops down over the water and grab the fish out of water with its claws. Eagles have structures called spicules on their toes that allow them to seize the fish.  Eagles have powerful talons and are included to fly with a fawn deer Mule £ 15.


Eagles can fly fish at least equal to its weight, but if the fish is too heavy to lift, the eagle can be dragged into the water. You can swim to safety, but some eagles drown or succumb to hypothermia. By competing for food, eagles usually dominate other fish-eaters and scavengers, aggressively displacing mammals such as coyotes and foxes and birds such as crows, gulls, vultures and other raptors. Bald Eagles can be moved by you or golden eagles.  Occasionally, eagles steal fish and other prey away from smaller raptors such as ospreys, a practice known as kleptoparasitism. Healthy adults are not plagued eagles in nature and therefore are considered predators. In one case, an adult eagle investigating a nest prey Peregrine suffered a concussion of a pilgrim father swooping and eventually died a few days afterwards. Bald Eagles are sexually mature at four or five years old.


It is believed that eagles pairs for life. Eagle undergoes extensive courtship calls and flight displays. Nest is the largest of all birds in North America, which is used repeatedly over many years and new material added each year, eventually as large as four meters (13 feet) deep, 2 5 meters (8.2 meters) in diameter and weigh tons (1.1 short tons) of a nest in Florida was 6.1 meters (20 feet) deep 2.9 meters (9.5 feet) in diameter, and weighs 3 tons (2.7 T). This nest is on record as the largest nest tree has ever known. The nest is made of branches, usually in large trees near water. By producing, where there are no trees, the Bald Eagle will nest on the ground. Both male and female in turn incubating the eggs. Like the size, the average length of an eagle population appears to be influenced by the location, the bald eagle is the national bird of the United States. On 20 June 1782, the Continental Congress adopted the design is still present for the Great Seal of the United States, including an American eagle holding 13 arrows and a branch of olive leaves 13 with its claws. Contrary to popular legend, there is no evidence that Benjamin Franklin has always Wild Turkey, instead of the bald eagle as a symbol of the United States supported.
Find The Life of Animals

Pallas Fish Eagle

  
The Life of Animals | Pallas Fish Eagle | It has a light brown tint with a white face. The wings are dark brown back and brown, darker below. The tail is black with a broad white fat. Juveniles are darker overall, with no band on the tail. Women at 2.1-3.7 kg (4.6 to 8.2 lbs), are slightly larger than the males, from 2 to 3.3 kg (4.4 to 7.3 lbs). Since all species is slightly heavier than the eagle, is one of the greatest performance ever measured weightlifting for a flying bird.


This species is most difficult to place the eagle. The cytochrome b mitochondrial DNA sequence data is not able to suggest a reliable phylogenetic space for the bottom of the sea-eagles. However, some data are derived from molecular data, and especially the morphology and biogeography: This species retains the ancestral eye dark, bill and claws of the first sea eagles, shared with the ancient tropical origin. It


Distribution indicates that this species has evolved quite independently of other lines of sea eagle, but molecular data suggest that caution is perhaps closest to the Holarctic species. Apparently, this species reached the current, mainly landlocked particular distribution among sea eagles as a result of the collision of the Indian plate with Eurasia.


Conservation of Pallas's eagle is vulnerable, with a population of about 2,500 to 10,000 remain. In India, the eagle as threatened by the spread of water hyacinth (Eichhornia spp.), Who spread through the lakes and find prey difficult.

African Fish Eagle

  
The Life of Animals | African Fish Eagle | African Fish Eagle is a species placed in genus Haliaeetus (sea eagles). The African Fish Eagle closest relative appears to be critically endangered Madagascar Fish Eagle (H. vociferoides). As the pairs of sea eagles of all species, is composed of a white-headed species (African Fish Eagle) and a tan head. The scientific name is derived from Haliaeetus, New Latin for "sea eagle" (from ancient greek haliaetos), and vocifer genus name is derived from the original, so called by the French naturalist François Levaillant, which he called "the pure." African Fish Eagle is a large bird, and the female, 3.2-3.6 kg (7-8 lb) is larger than the males, at 2-2.5 kg (4.4 to 5.5 kg). Males have a wingspan of about 2 meters (6 feet), while females have a wingspan of 2.4 meters (8 feet).


Adults are very distinctive in appearance, with a mostly brown body and large, powerful, black wings. The eyes are dark brown. The feet have rough soles and are equipped with powerful claws to allow the eagle to grasp the slippery aquatic prey. Although this species subsists primarily on fish and  opportunistic and can take a wider variety of prey, waterfowl. The call, when more acute given by men, is a WEEE Hyo-Hyo-ah-ah-or HEEE heeah heeah. As the name suggests, African fish eagles are indigenous to sub-Saharan Africa, ranging over most of continental Africa south of the Sahara Desert.


African Fish Eagle is assumed to occur in many places around the Lake Victoria and other lakes that are located in central Africa, particularly in the Rift Valley lakes. African Fish Eagle is a generalist species, which requires only the open water with prey and a fairly good pole. African Fish Eagle is absent arid with little surface water. breeding season of African fish eagles is during the dry season, when water level is low. African fish eagles are believed to be monogamous Incubation lasts 42-45 days before hatching chicks.


African Fish Eagle feeds mainly on fish, which, to locate potential prey from a perch in a tree, will be descending on its prey and breaking of the waters, with its large claws claws. The eagle will then fly to his perch to eat the fish. Like other sea eagles, African Fish Eagle has structures called tiptoed spiricules to capture fish and other slippery prey. If the African fish eagle catching a fish over 1.8 kg (4 pounds), it will be too heavy to allow the eagle to get a lift, so that the fish rather than slipping on the surface of the water to reach the shore.  African Fish Eagle is known to steal other bird species (such as Goliath herons) capture. From time to time may also remove mammalian prey as badgers and monkeys.

White Bellied Sea Eagle

 
  
The Life of Animals | White Bellied Sea Eagle | White-belly sea eagle with white head, back and bottom, and a dark back, or gray-blue wings. In flight, the black feathers on the wings, as is easily seen when the bird is seen from below. The large, hooked beak leaden gray-blue with a darker tip, and the iris dark brown. Legs yellow or gray, with long claws blacks (claws). In contrast to the type of Aquila eagles, feathered legs. Females are slightly larger, 80-90 cm (32-36 inches) and 2.5-4.5 kg (5.5 to 10 kg). A 2004 study of 37 birds from Australia and Papua New Guinea (3 ° C to 50 ° C) found that birds can be sexed reliably by size, and birds from more southern latitudes was greater by north. There is no seasonal change in plumage. White-belly sea eagle model changes are poorly understood.

 

For the active flight, white belly sea eagle alternates strong deep wing beats with short planning period. Young white belly sea eagle in the first year, mostly brown, with shades of cream streaked feathers on the head area, neck, nape and rump. This species breeds from all over the six years. Australian naturalist David Fleay said that the challenge is one of the most famous calls and distant transport of Australian birds, in sharp contrast to the relatively peaceful applications of wedge-tailed eagle. Adult white belly sea eagles are evident and are unlikely to be confused with any other bird. Immature birds may be confused with a wedge-tailed eagle.

In India, the Egyptian vulture has white plumage, but smaller and whiter than the back and wings. White belly white-tailed sea eagle in flight, distinguishes it from other species of large eagles. In the Philippines, may be confused with the eagle of the Philippines, which is distinguished by its crest, immature white belly sea eagles resemble immature fish eagle gray, but can be identified by their lower parts more completely dark brown and the feathers of wings and wedge-shaped tail.


White-bellied Sea Eagle is out of Mumbai on a regular basis (sometimes in the north of Gujarat, in the past, Lakshadweep) east to India, Bangladesh and Sri Lanka in South Asia, across the coast south-east Asia, including Burma, Thailand, Malaysia, Indonesia, Indochina, and the main coastal islands of the Philippines and southern China, including Hong Kong, Hainan and Fuzhou, east through New Guinea and the Bismarck Archipelago, and Australia. Similarly, in South Australia, is the most common on the north coast of Kangaroo Island. White-bellied Sea Eagle is generally sedentary and territorial, although it can travel long distances. They have been recorded traveling along the river to hunt flying foxes (Pteropus).




White-bellied sea eagles are territorial, and some birds form permanent pairs that inhabit territories throughout the year, while others are nomadic. The species are monogamous, with a couple stays together until one bird dies, the surviving birds and then quickly look for a new partner. A child growing up in Cowell, South Australia has reported 3,000 km (1,800 miles) on Fraser Island in Queensland. Small groups of white-bellied sea eagles are sometimes collected if there is an abundant source of food, such as cage or fish offal on board. Much of the behavior of white belly Sea Eagle, particularly agriculture, is still poorly understood. The breeding season varies depending on where it was recorded in the dry season in the Trans-Fly region and the central province of Papua New Guinea, and from June to August in Australia. A pair of white-bellied sea eagle is a display capable of flight before copulation: diving, sliding, and chasing each other while talking aloud.


This behavior has been recorded as an aggressive display with a wedge-tailed eagle. White-bellied Sea Eagle is usually selects large trees or stands for artificial nests in a pair were recorded using a tower cable Tin Wan in Hong Kong. Each year, leading to repair in the nests to get progressively larger. Nests are usually located in the forks of large trees overlooking the water. Old nests of Wedge-tailed Eagle or Whistling kites were repaired and used. The rocks are also suitable nesting sites and nest on the islands are sometimes built on the ground. Breeding pairs, the male most active, from three to six weeks of construction or reconstruction of the nest to lay their eggs usually taken two opaque white, oval eggs.

Initially, the male brings food and feeding the chicks females, but the parents feed the chicks as they grow older. Although two eggs are laid, it is unusual for two young successfully reared tail (leaving the nest). An egg may be infertile, or the second chick could die in the nest. White-bellied Sea Eagle is listed as Least Concern on the IUCN. Field studies of Kangaroo Island in South Australia has shown that pairs nesting in areas with high levels of human intervention (as determined by the cancellation of high landscape and human activity) have lower rates of reproductive success.


In the Eyre Peninsula in South Australia, nests have been released, as human activities encroach on the territories of other countries, the eagles, clearing of trees suitable for nesting was seen to disappear in large part on the field, such as removal Casuarina equisetifolia is located near Visakhapatnam in Andhra Pradesh in India.  Also, they nest on the island Netrani, where they are interested in, firing torpedoes carried by the Indian Navy. Nearly 100 nests were observed on this island.

Sea Eagle

  
The Life of Animals | Sea Eagle | The Sea Eagle (also known as white-tailed eagle and the Erne, especially for white-tailed eagle) is a bird of prey of the genus Haliaeetus in the bird of prey family Accipitridae. Eagles vary in size from a fish eagle Sanford average of 2 to 2.7 kg for the massive Steller's sea eagle weighing up to 9 kg. To 6.9 kg, white-tailed eagle is the largest in Europe. Eagles can weigh up to 6.3 kg, making it the largest eagle native to North America.  Three pairs of obvious species: white-tailed eagles, bald eagles and white-bellied sea Sanford and Africa and Madagascar fish eagle Each consists of a white and brown and kind of head and tail are white in all adult eagle, except for Sanford, white-bellied, and Pallas.


The genus is present in the Middle Miocene (12-16 Ma) with confidence Its closest relatives are the eagles fishing in Ichthyophaga kind, very similar to a tropical Haliaeetus species. The origin of the eagles and eagles fishing, probably in the general area in the Bay of Bengal. During the Eocene / Oligocene, as the Indian subcontinent collided with Eurasia, slowly, this vast expanse of relatively shallow ocean, the initial divergence of March eagle seems to have resulted in four tropical (and subtropical Southern Hemisphere) species across the Indian Ocean today.


In 2005, studies have shown that the molecular paraphyletic genus and summarizes Ichthyophaga, different species in a group of temperate and tropical.

Kakapo

 
  
The Life of Animals | Kakapo | Kakapo parrots large round male measures up to 60 cm (24 inches) and weighs from 2 to 4 kg (4-9 lb) at maturity. Kakapo can not fly, having short wings for their size and lack of pronounced keel bone (sternum) that anchors the flight muscles of other birds. Unlike other species of land birds, Kakapo can accumulate a large amount of body fat for energy storage, making it the heaviest parrot. At the top of the Kakapo have yellowish green moss, or mottled feathers are prohibited, black or dark gray-brown, stirring well with native vegetation. Belly, tail, neck and face mostly yellow, streaked with pale green, slightly mottled brown-gray. Kakapo has a few feathers notable person driving fine, owl like face, so that the first European settlers called the "owl parrot". Beak surrounded by thin mustaches, or "whiskers" that birds use to test the waters to navigate, as he walks with his head down. Kakapo feet are large, scaly, and, like all parrots, zygodactyl (two toes pointing forward and two steps back). End of the tail feathers are often worn by the constant slip on the ground.

Great Hornbill

 
  
The Life of Animals | Great Hornbill | Great Hornbill large bird, 38-47 in 95-120 cm) in length, with 152 cm (60 inches) wingspan and weight of 2.15-4 kg (4.7-8.8 kg). It's heavy, but no longer hornbill, Asian. The most characteristic feature is the hornbill yellow and black helmet on top of its massive bill. Male hornbills are known to enter into an air helmet butting birds attack each other in flight. Females are smaller than males and have blue-white, and red eyes, although the orbital skin pink. Like other hornbills, there is the famous "eyelashes." In the back of the helmet red for women, and in the lower front and back of the helmet black men. The wing beats are heavy and the sound of birds in flight can be heard from afar. This species was previously divided into subspecies cavatus Western Ghats, to appoint a sub-Himalayan forests are sometimes referred to as a subspecies of homrai. Like other members of the hornbill family, they are very pneumatized bones, the hollow cavity of air that extends to the ends of the wing bones. This anatomical feature is observed Richard Owen, who dissected a sample Zoological Society of London, who died in 1833.


Species distribution is fragmented throughout the range in South and Southeast Asia. In Thailand, the habitat of the males were about 3.7 km during the breeding season, and about 14.7 km ² during the breeding season there. Great hornbills, as typically seen in small parties to larger groups, sometimes adding fruit trees. Assembly from 150 to 200 birds were recorded in south-eastern Bhutan In nature, the Great Hornbill diet consists mainly of fruits. Altissima Vitex is observed as another important species. It was noted that the lion-tailed macaques feed along with these hornbills. They feed on the branches, moving jumps, in search of insects, nestlings, small lizards, break the crust and study them. Proteins rarely, Travancore flying squirrel Petinomys fuscocapillus observed in the diet of species, while Scops Owl Otus bakkamoena collar, Jungle Owlet Glaucidium radiatum and the Gray facade of green Pigeon Treron pompadora observed as birds of prey in the Western Ghats


Very few hornbills are in captivity, and to create good. Women in the nest is very easy to capture and captured wild birds are female biased. Rhinos in captivity, they eat fruit and meat, and a healthy diet consists mainly of fruit and some protein source. Some of them have been domesticated in captivity but hornbill behavior in captivity is described as tense. Tribal threaten Great Indian rhinos, with their desire to its various parts. While dancing with hornbill feathers, do not eat vegetables, but is believed to produce the same foot ulcers conservation programs tried to provide tribes with feathers from captive hornbills and ceramic helmets to replace the natural ones.

Brown Pelican

 
 
The Life of Animals | Brown Pelican | The Brown Pelican occurs on both coasts of the Americas. On the Atlantic coast and Gulf coast, which spread from Nova Scotia to Venezuela, and the mouth of the Amazon River. In the Pacific Ocean are found from British Columbia to South Central Chile, including the Galapagos Islands. Some immature birds may depart interior freshwater lakes. After nesting, North American birds move in flocks further north along the coast, returning to warmer waters for winter. 
 

This bird is the American White Pelican by its brown body and its habit of diving for fish in the air like a fishing cooperative to distinguish from the surface in contrast. Groups of Brown Pelicans often travel in single file, flying low over the water surface.


Pesticides also threatened the pelican population in Florida during this period. Along with the American White Pelican, Brown Pelican is protected by the Law of migratory birds contract in 1918. The International Union for Conservation of Nature Red List listed the brown pelican as Least Concern in 1988, the U.S. government to prohibit the use of DDT imposed in 1972. Since then, the Brown Pelican population increased.

Flatfish

 
  
The Life of Animals | Flatfish | Their most striking feature of flatfish asymmetry, both in the eyes of older adult falls on the same side of the fish. In some families, the eyes are always on the right side of the body (flatfish dextral or right eye), while others are always right (or left-handed flatfish left-eyed). Fish on the surface of the sea floor, pigmented, often serves to camouflage the fish, but sometimes bright color patterns. Side of the body without eyes,


overlooking the sea bed, usually colorless or very light. Only eat small fish and spiny turbot, and a well-developed teeth. Fish dishes range in size from oligolepis Tarphops, measuring about 4.5 cm (1.8 inches) long and weighing 2 grams (0.071 ounces), Atlantic halibut, 2.5 meters (8.2 ft) and 316 kilograms (700 pounds). Flatfish eggs that hatch into larvae, as well as a typical, symmetrical, fish.


Migration through the eyes of one of the most senior and the other side of the body, leaving one side of the blind fish. Larva Swim bladder and spines, and goes down and loses his blind side of the main surface. In 2008, 50 million year old fossil, Amphistium, was identified as an early relative of a transitional flatfish fossil and modern fish dish, the head is asymmetric in both eyes on one side of the head.

Electric eel

 
  
The Life of Animals | Electric eel | Electric eel has three abdominal pairs of organs that produce electricity: the main body, the body hunter, and the authority of Sah. The agencies make up four fifths of his body, and that electric eels can create two types of electrical discharges Authority (ECTS): low voltage and high voltage. When the eels to prey sends, signal the brain via the nervous system to the electric cells. The electric eel generates characteristic electrical pulse in a manner similar to batteries, to produce a stack of plates electrical charge. In the electric eel, some 5000 to 6000 Percent electroplaques able to produce a blow at speeds of up to 500 volts and 1 ampere of current (500 watts).


Electrical current death associated with the current level of current that can be fatal to people, depending on the path electric current takes through the human body, human heart fibrillation (which is reversible with cardiac defibrillator) is can be carried out by currents 70-700 mA and higher.


Juveniles produce smaller voltages (100 volts). Electric eels are a variety of intense electric discharge, using lower discharges for "hunting" and higher intensity for stunning prey or defend themselves. Electric eel also possesses high-frequency sensitive tuberous receptors are unevenly distributed throughout the body that seem useful for hunting other Gymnotiformes. Electric Eels are widely used as a model for studying bioelectrogenesis Electric eels live in fresh waters of the Amazon and Orinoco basins in South America, in floodplains, wetlands, coastal plains and streams. Male electric eels are also much smaller than the electric eel woman. Requires the electric eel in an aquarium for a minimum of 200 liters. Young electric eels often fight if placed in the same aquarium. Electric eels can not be any fish

Post Labels

Albatross Alligator Amphibian Anteater Antelope Ape Armadillo Aves Avocet Axolotl Baboon Badger Bandicoot Barb Bat Bear Beaver Bee Beetle Beetle Horns Binturong Bird Birds Of Paradise Bison Boar Bongo Bonobo Booby Budgerigar Buffalo Bugs Bull Butterfly Butterfly Fish Caiman Camel Capybara Caracal Cassowary Cat Caterpillar Catfish Cattle Centipede Chameleon Chamois Cheetah Chicken Chimpanzee Chinchilla Cicada Cichlid Civet Clouded Leopard Clown Fish Coati Collared Peccary Common Buzzard Cougar Cow Coyote Crab Crane Critically Endangered Crustacean Cuscus Damselfly Deer Dhole Discus Dodo Dog Dolphin Donkey Dormouse Dragon Dragonfly Duck Dugongs Eagle Eastern Rosella Echidna Eel Elephant Emu Extinct Falcon Fennec fox Ferret Fish Flamingo Flatfish Flounder Fly Fossa Fox Frog Gar Gazelle Gecko Gerbil Gerridae Gharial Gibbon Giraffe Goat Goose Gopher Gorilla Grasshopper Green Anaconda Guinea Fowl Guinea Pig Gull Guppy Hamster Hare Harp seal Hawk Hedgehog Heron Hippopotamus Horse Hummingbird Hyena Ibis Iguana Impala Insect Invertebrate Jackal Jaguar Jellyfish Jerboa Kangaroo Kestrel Kingfisher Kiwi Koala Komodo Kowari Kudu Ladybird Ladybug Larvae Lemming Lemur Leopard Liger Lion Lizard Llama Lobster Loris Lynx Macaque Magpie Mammoth Manta Ray Markhor Marsupial Mayfly Meerkat Mermaid Millipede Mollusca Mongoose Monkey Moorhen Moose Mosquito Moth Mule Near Threatened Newt Nightingale Nudibranch Numbat Octopus Okapi Omnivore Orangutan Oriole Ornamental Birds Ornamental Fish Ostrich Otter Oyster Pademelon Panda Panthera Parrot Peacock Pelican Penguins Phanter Pig Pika Pike Platypus Polar Bears Porcupine Possum Prawn Primate Puffer Fish Puffin Puma Quoll Rabbit Raccoon Rare Rat Reindeer Reptile Rhino Robin Rodent Salamander Salmon Scorpion Scorpion Fish Sea lion Sea ​​horse Seals Serval Shark Skunk Snake Squid Squirrel Starling Bird Stoat Stork Swan Tapir Tarantula Threatened Tiger Tortoise Toucan Turtle Vulnerable Vulture Walrus Warthog Weasel Wildebeest Wolf Wolverine Wombat Woodlouse Woodpecker Zebra crocodile east Concern moles ntelope owl spider whale

Blog Archive